HTML

BillabongAU

Hogy hogyan kerültem a világ másik végére? Ez egy hosszú, de nagyon szép történet. Mindenesetre lehet, hogy egyszerűbb, könnyebb és kevésbé fájdalmas lett volna ásni egy lyukat sréhen lefelé. Ausztráliáig.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Looking for a job

2009.01.30. 04:16 Prücsök_SYD

Az utobbi ket hetben nagyon el vagyok havazva. Turistaskodas majdnem semmi, munkakereses megy minden forumon. Itt a legtobb tanacsado szerint akkor jarsz a legjobban, ha nyakadba veszed Sydney-t (persze konnyu ezt mondani, amikor 100-150 km a tavolsag) es minden lehetseges helyre bekopogsz. Beszelsz a managerrel, aki minden esetben nagyon udvarias es leadod az oneletrajzod. Rendkivul bosszanto, mert peldaul az alabbiakat kerdezik egy konyhalany allasra:
 
Have you previously worked in the retail or hospitality industry?
If you answered, “Yes” to the above please nominate your length of experience 
Please list your hobbies, interest or involvements:
Please list any professional memberships or organisations to which you belong
Please indicate your current level of study:
Please select your study load: *
Please select the highest level of study attained.
(If you studied overseas please select the equivalent qualification)
Completion Date of your highest level of study attained   
 
 
Daduskodas lenne a legjobb, de a legtobb esetben kell hozza auto. Idonkent vakond a varosbant jatszom. (El vagyok veszve.)
A legfontosabb gondolatom furcsa mod megsem ez hanem inkabb egesz mas valami... egeszen mashol, otthon.
 
• Ekozben itt javaban tart az Ausztral Open es 40 fok van napkozben.
Ja, meg ezek:

Tömegverekedés volt a szerb és bosnyák szurkolók között az ausztrál teniszbajnokságon. Székekkel, üvegekkel dobálták egymást, amit több tévéstáb felvett. Egy nõ megsérült. Ezen a héten ez már a második konfliktus különbözõ nemzetiségû, dél-szláv szurkolók között.

• 50 cet vetette magát partra Ausztráliában. Mindössze ötöt tudtak megmenteni közülük.

Valamint a legfontosabb dolog Obama beavatasa utan:) , az hogy velem egy repulon utazott a gazdasagi vilagvalsag Ausztraliaba. Szep kis utitars. Amig a tavalyi evben porgott a gazdasag addig idenre nott a munkanelkuliseg es a nyari szunet miatt amugy is leallt az elet. Nekem meg meg mindig egy valaki jar a fejemben. He-he megneztem a levelezesem es ket job application kozott van egy nev. Na ez most a Minden.

Nehany nagyon bator es elszant magyar fiatal is velem egy gepen jott veluk konnyebb egy kicsit kibirni, nagyon sokat bohockodnak.

 

 
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prucsoksyd.blog.hu/api/trackback/id/tr83911586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása